Kinek jó

Az arcjóga arctorna® egy tökéletes program azoknak, akik a természetes módszerekben hisznek, és nem sajnálják az időt és az energiát az arcuk (sz)építésére, egészségesebbé tételére. 

Melyik korosztálynak ajánlott:

 Megelőzés céljából ~ 30-40 év között ⇒ mivel az öregedési folyamatok sokkal hamarabb elkezdődnek mint ahogyan azt gondolnánk, célszerű lenne már 35 éves kortól kezdeni az arc tornáztatását ! Tudom, hogy harminc körül legtöbben nem gondolkodnak még a ráncaikról, lelassuló anyagcseréről, de ha kicsit körülnéznek, rájönnek, hogy nincs mire várni!

Az öregedési folyamatok lelassítása érdekében ∼ 40 éves kor felett ⇒ most  már tényleg nincs mire várni, az első jelek, apró vagy kevésbé apró ráncok formájában már megjelentek. 

 A jelen állapot megtartása, és a csontritkulás lelassítása miatt ~ 50 felett ⇒ ahhoz, hogy ne romoljon tovább az arc állapota, még most sincs késő a kezdéshez. Ráadásul a csontképző sejtek munkáját segítik a gyakorlatok, így a korral járó csontvesztés is minimalizálható !

Milyen eredményeket várhatunk az arcjóga arctorna® gyakorlatoktól?

Az eredmény függ a gyakorlás sűrűségétől, kortól, a bőr és az izom állapotától, de a kitartó munka meghozza a kívánt hatásokat:

~ feszes, kontúros arc, ~ kisimult homlok, ~ teltebb ajkak, ~ halványabb szem alatti karikák, ~ feltöltött orr-ajak barázda, ~ kisimuló szarkalábak, ~ halványabb ajak feletti bajuszráncok, ∼kecses hattyúnyak,~ csökkenő tokaméret, ~ kerekebb áll,  ~ javuló artikuláció, ~ fokozódó oxigén és vérellátottság, ~ fokozódó kollagén-,és  elasztintermelés, ~ növekvő nedvességmegkötő képesség, ~ fokozódó mikro keringés, ~ külső-belső harmónia.

Két hét után az arc észrevehetően pihentebb, rózsásabb lesz, a mikro keringés javulása miatt. Két-három hónap múlva pedig az arc „felemelkedik”, kontúrosabb, feszesebb lesz. A pozitív visszajelzések nem fognak elmaradni !

A gyakorlatok során olyan izmokat fedezünk fel, amelyekről addig nem is tudtuk, hogy léteznek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.