Workshop lehetőségek

Az arcjóga arctorna® gyakorlatait az alábbiak szerint ismerheted meg, sajátíthatod el:

∼ARCFIATALÍTÓ, ANTI AGING – ARCJÓGA ARCTORNA® workshop

Intenzív, arcfeszesítő foglalkozás, az arc egészének fitten és egészségesen tartásáért–4 órában!

Megtanuljuk tudatosan mozgatni az arc izmait, annak érdekében, hogy ne csak szebb, simább, feszesebb legyen az arc, hanem egészségesebb és sugárzóbb is.

Végig dolgoztatjuk az arc egészét, hiszen az itt elhelyezkedő izmok szoros kapcsolatban vannak egymással, így a cél elérése érdekében “csapatmunkára” van szükség. Megtanuljuk a gyakorlatok hatékonyságának növelésére kidolgozott technikákat, praktikákat.

A ráncok megszüntetése érdekében arclifting gyakorlatokat végzünk.

    Az esetleges aszimmetria orvoslására korrekciós gyakorlatokkal ismerkedünk meg.

Az arcfiatalító gyakorlatok hatékonyságát pontmasszázs segítségével növeljük.

Az izomláz és a stressz kezelése miatt lazító gyakorlatokat is elsajátítunk.

   Beszélünk róla és megtanuljuk, hogyan kell használni különböző arcápolási eszközöket–tüsi labda, arc roller, gua sha lapocska.

Megismerkedünk a gyakorlatok mellett az elmélettel is > ahhoz, hogy a gyakorlatokat helyesen végezd, szükséges megismerni a szervezetünkben zajló folyamatokat, ezért némi anatómiát tanulunk. Feszítünk, lazítunk, belső harmóniát teremtünk! 

A megszerzett ismeretekre építve lehet tovább lépni, hiszen már biztonsággal el tudod végezni gyakorlatokat. Így a továbbiakban otthon, egyedül is tudsz gyakorolni. Beépítheted a napi rutinos arcápolási programodba.

A ws ára  tartalmazza :
– elméleti anyagot,
– anatómia térkép(könnyebb eligazodás miatt az arcizmok útvesztőjében :)),
– táblázatot, amiben az arc egész területére vonatkozó gyakorlatokat találod,
– gyakorlati segítséget az elsajátításhoz.

TOKA, NYAK, DEKOLTÁZS  mini workshop A feszes nyak, sima dekoltázs éppúgy elengedhetetlen a vonzó megjelenéshez, mint a jól ápolt arc!  Mégis, hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről a területről, háttérbe szorítani, amikor a bőrünk ápolására gondolunk.

Itt az idő, megadni a kellő figyelmet az arc után a legszembetűnőbb testrésznek! Ne várjuk meg, míg láthatóvá válik rajta az idő múlása!

      Ezen a mini workshop-on csak a nyak, toka és dekoltázs terület fiatalításával, edzésével foglalkozunk.
Az arcjóga arctorna® gyakorlatokat hívjuk segítségül és egyéb eszközöket is bevetünk a cél elérése érdekében(tüsi labda, arc roller, gua sha lapocska)
Lépésről lépésre haladunk. A 2,5 órás tréningen biztos alapokat szerezhetsz ennek a nagyon fontos és sajnos nagyon látványosan “öregedő” területnek a fitten tartásához. Éppen ezért a tornáztatáson kívül, beszélünk ezen terület ápolásáról is, hiszen érzékenysége miatt -és mert hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, amikor az arcápolásra gondolunk-külön figyelmet igényel!

 A gyakorlatokkal praktikákkal mini workshop keretében, illetve, magán óra keretében ismerkedhetsz meg. (Időpontok, árak a “Workshop időpontok” fül alatt)

HOMLOK és SZEMKÖRNYÉK ápoló workshop> fókuszban az arc felső része, a homlok és a szem környéke. Ezen a foglalkozáson megtanulunk számos technikát ezeknek a területeknek a lazítására az arcjóga arctorna® eszköztárából. Mutatok  gyakorlatokat, amivel a homlok függőleges és vízszintes ráncait lehet  feszesíteni,  feltölteni. 

Lazító technikákról is beszélünk majd, hiszen a napi stressz miatt rengeteg feszültség gyűlik fel ezen a területen. Valamint az irodai munka során-a számítógép előtt ülve vagy olvasáskor-a szemek erőltetése miatt még fokozottabb a feszültség az itteni izmokban. A gyakorlatoknak tehát nemcsak szépészeti, hanem élettani hatása is lesz.

A szemkörnyék területének ápolására is figyelünk majd, szintén ránctalanító, simító gyakorlatokkal és pontmasszázzsal. Ezen a foglalkozáson is használunk majd kisebb eszközöket a hatás növelésének érdekében.

ÁLLKAPOCS LAZÍTÓ mini workshopaz arcjóga arctorna® gyakorlatai nemcsak a nyak és a nyak feletti izmok feszítéséről, hanem ezek lazításáról is gondoskodnak. Erre is nagyon nagy szükség van, többek között azért, mert rengeteg probléma eredője lehet a nyak vagy a rágóizmok feszült állapota.  Az izomfeszülés miatt gyakran alakul ki fejfájás, migrén, kattogó állkapocs, fülzúgás, fogcsikorgatás. Ennek a workshopnak a célja a túlfeszült izmok lazítása, aminek hatására, enyhül az arcizmok görcsös feszessége. Ezt a célt speciális gyakorlatokkal és masszázs technikákkal érhetjük el. 

AJÁNLOTT >ha befeszült a váll, a nyak és a rágóizmok, >fogcsikorgatás, horkolás, rekedtség, > stresszes életmód, > intenzív mobilozás, tabletezés esetén, számítógép előtt végzett munka esetén. NEMCSAK felnőtteknek, hanem gyerekeknek is! Az iskolai stressz és túlzásba vitt mobiltelefon használat okozta testtartás és állkapocs  diszkomformitás korrigálására.

A lazító technikákat mini workshop keretében vagy egyszemélyes tréning keretében sajátíthatod el. Az egyéni tréning lehetőséget nyújt a személyes igények előtérbe helyezésére, személyre szabott gyakorlatok megtanulására. Az itt elsajátított technikák később otthon kb.10-15 perces gyakorlással elvégezhetőek. Egy kurzus 10 alkalomból áll (heti 2 alkalom) . Az első alkalom 60 perces, a többi 30-40 perc. Itt az időpont személyes egyeztetés kérdése. (Árak a “Workshop időpontok” fül alatt)

      A gyakorlatok kivitelezése nagyfokú precizitást igényel, ezért kizárólag         workshop keretek között sajátítható el! 

Azt FONTOS tudni, hogy ez a tréning CSAK a rágóizmok feszüléséből adódó problémákra nyújt megoldást, egyéb esetben (állkapocs ízület, stroke, arcidegzsába, arcidegbénulás, kiakadó állkapocs stb…) fordulj kezelőorvosodhoz!

Légy szép és ragyogj!
Az eredeti – Koós Viki – módszer alapján, hivatalos trénerektől!
Várlak sok szeretettel

Ha már elvégezted az alapozó tréninget:

∼ 45-50 perces csoportos gyakorló órákra is lesz lehetőség >ha jobban szeretsz csoportban gyakorolni, akkor ezeken az órákon megteheted. Az alapozó tréning gyakorlataiból összeállított feladatokat végezzük.

90 perces ismétlő órák > ha otthon gyakorolsz, de szeretnéd átismételni, feleleveníteni, pontosítani a gyakorlatokat.

haladó órák > az alapgyakorlatokra építkezve, a mélyebb arcizmok dolgoztatására irányuló órák. Csoportos workshopok illetve egyéni órák keretében sajátítható el. Egyéni órák esetében az időpont személyes megbeszélés alapján dől el. Csoportos workshopok időpontjairól a “Workshop időpontok” menűben tájékozódhatsz.

∼ egyéni órákon való részvétel > egyéni arcelemzés után a számodra (arcodra) szükséges gyakorlatsor alapján végzed a gyakorlatokat. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.