Arcjóga arctorna

A testünkben elinduló öregedési folyamatokért legfőképpen az idő  múlását okolhatjuk. Bátran szólíthatjuk a vádlottak padjára főbűnösként, azért amit tesz velünk. Mivel a többszöri szembesítések során sem hajlandó bűnösségét elismerni, és makacsul ragaszkodik ahhoz  az elképzeléséhez, hogy aszalt szilvává tegyen bennünket, kénytelenek vagyunk megpróbálni megtörni őt és határozottan szembeszállni vele ! Akadnak sajnos más tettestársai is ebben a tevékenységben, tényezők amik szintén az aszalt szilva projekten munkálkodnak. Ezek közül szerencsére sok tényező ellen magunk is felléphetünk. Meg kell tennünk minden tőlünk telhetőt az öregedési folyamatok lelassítására, a káros tényezők minimalizálására, ezzel csökkentve a főbűnös esélyeit gonosz tettének megvalósítására.

Ebben segít nekünk az arcjóga arctorna®.

 Ez a módszer összekapcsolva az egészséges táplálkozással, a bőr állapotának megfelelő bőrápolással valamint a külső-belső harmónia megteremtésével képes arra, hogy az arc újra fitt, egészséges legyen.

Mi, a titok, miért működik ez a módszer? Az a titok, hogy nincs titok!

Az arcjóga arctorna® method gyakorlatainak segítségével az izmok megerősödnek, tömegük megnő, ezáltal ismét ki tudják tölteni alulról a bőrt. Az arc izmai ugyanolyanok és ugyanúgy működnek, mint a test többi izmai. Ha nincsenek rendszeresen megdolgoztatva elgyengülnek, petyhüdtté válnak. Az arcjóga gyakorlatok azonban nemcsak az izmokra, hanem komplexen a bőrre, kötőszövetre is jó hatással vannak. Fokozzák a kollagén termelést és a nyirokkeringést!

Az arcjóga arctorna® method egyik nagy előnye, hogy a gyakorlatokat  elsajátításuk után, bárhol és bármikor el lehet végezni. Egy rövid idő alatt a napi rutinba beépítve meg lehet oldani az arcizmok edzését ! Elvégezhetőek este, reggel, bármely napszakban, de fontos, hogy az arc minden részét tornáztatni kell a harmonikus végeredmény érdekében. Testben és lélekben is fel kel készülni a gyakorlásra. Az arcjóga gyakorlatokat csak ellazult arcon szabad végezni, ezért lazításra mindenképpen szükség van. Ha ez csak pár perc, akkor is! Elvezzük a gyakorlást, érezzük jól közben magunkat, hiszen így hamarabb elérhető az áhított cél.